>

PF 2021

To, že jsem po vypití prázdná, neznamená, že mám zcela vyprázdněný potenciál. Dejte mi ještě šanci, jsem přece stále krásná a plně funkční plechovka! Hodně toho vydržím i udržím.

Co se mnou?

1) Tužkovník
Válí se Vám na stole spousta tužek a kancelářských potřeb? Nemusí, hoďte je do plechovky EverWhere a o úklid je postaráno.

2) Držák na cokoli
Pořádkem v kanceláři to nekončí. Plechovka poslouží kamkoli ji postavíte. Malíři do ní strčí štětce, kadeřníci hřebeny. Kartáčky v koupelně by se taky nemusely jen válet na umyvadle…

3) Květináč
Máte semínka, ale nemáte květináč? Zasaďte semínko do hlíny a vypěstujte si v plechovce bio eko domácí bylinky. Co doporučujeme? Bazalku, petržel, koriandr.

4) Váza
Dostali jste květinu? Nenechte ji ležet ladem, šup s ní do plechovky!

5) Jehelníček
Jehla je malý ale šikovný pomocník. Aby se Vám neztrácely v kupce sena, zapíchněte je do nepřehlédnutelné plechovky. I jehelníček může mít přece cool obal! Budete potřebovat: vatu, látku a lepidlo.

6) Svíčka
Vosk, knot, oheň a plechovka. S touhle sestavou zvládnete výpadek elektřiny i romantickou večeři. A co teprve ta vůně!

7) Recyklace
Že vás tyhle nápady nezaujaly? Tak mě vyhoďte do popelnice s kovy. Jsem sice z hliníku, ale do Humpolce se mnou nemusíte.

A jak si plechovku vychutnáváte, nebo dál využíváte Vy? Můžete postnout třeba na stories s označením @everwhereagency, udělá nám to radost.

Mrkněte, jak jsme si poradili s letošní situací: naše projekty.

Přejeme krásný nový rok!