21. 06. 2022

EverWhere jezdí na expedice

> Blog

Každé jaro i podzim se lidé z týmu ptají na totéž: kam tentokrát pojedeme, co tam bude za program, co si vzít s sebou a jak můžou pomoct s přípravou. A mně to nevadí, protože se těším s nimi… A když se pak z výprav vracíme, hned se rozjíždí série historek a zážitků, kterým byste možná ani jako pozorovatelé neuvěřili.

Na expedice už jezdíme 12 let, fakt. Je to jedna z věcí, které jsme si přenesli z Red Bullu, kterého jsme byli všichni tři spolumajitelé před založením vlastní agentury součástí. A jsou jedním z nejoblíbenějších „benefitů“ v Everwhere, když na ně přijde řeč v rámci 1:1 ročního hodnocení. Osobně mě vždycky fascinovalo, jak jde sdílet tak zásadní věci, jako jsou prodeje, podíl na trhu, vize, plány, nebo v jakých kanálech je potřeba zapnout, a u toho se ještě navíc skvěle bavit. Třeba v cirkusovém šapitó převlečeni za klauny, nebo v karlovarském hotelu Thermal v kostýmech filmových postav.

Koncept expedic posouváme naším stylem a vlastním směrem dál. Když někomu vysvětlujeme jednou větou, co EverWhere definuje, rádi říkáme, že vytváříme zážitky ve spojení se značkou. A je super si říct, že děláme všechno pro to, aby to platilo jak ve vztahu s našimi klienty, tak i u nás samotných. Proto vždy v květnu před začátkem letní sezóny a v prosinci na konci roku jedeme celá agentura na prodloužený víkend do přírody, pronajmeme si celou chalupu, grilujeme, lyžujeme, chodíme na túry, nebo pomáháme místním lidem něco opravit a do toho si vždy najdeme čas sdílet, co se pracovně povedlo a co nás dalšího půl roku čeká.

Kdo zná, nebo si zjistí portfolio našich klientů, kterým si řekneme párkrát za rok o support v podobě několika lahví nebo sudů lahodných moků, může tušit, že večery jsou… večery jsou prostě nedílnou součástí každé expedice 😊. Stejně tak jako expediční logo, které jsme si vytvořili a propisujeme ho na vlastní merch, který pak nosíme.

Takže až někoho potkáte v obrandovaném triku, mikině či s vygravírovanou lahví na vodu, tak se ho můžete zeptat, co pro nás v EverWhere znamená pojem firemní kultura. A i když nebude vědět, protože jsme dosud neměli ani potřebu ji jakkoli definovat, zaručeně se bude zas těšit na další květen nebo prosinec.

Kryštof Kostroun

Pošlete to dál

Facebook LinkedIn Získat odkaz